Telefoonnummer

06 - 49 77 62 26

Email

praktijkschong@ziggo.nl

Bij de Fysioreflextherapie wordt de behandeling toegespitst op de specifieke klacht van de cliënt .

Oppervlakkige klachtbehandeling

Deze behandeling wordt toegepast bij klachten aan de spieren , botten, huid of gewrichten zoals: (sport)blessures,verzwikkingen, botbreuken, bursitis, RSI, carpal tunnelsyndroom, hielspoor en meer. De voetzones worden behandeld van o.a. de plek zelf, de meridiaan die er langs loopt en zorgt voor aan- en afvoer van de energie op deze plek. Ook wordt de voetzone van het orgaan dat volgens de 5-elementen samenwerkt met het weefsel behandeld en het ruggenmerg segment waaruit dit lichaamsdeel gevormd is.

Orgaan klacht/behandeling

Dit kunnen klachten zijn aan een orgaan zelf of klachten aan het lichaam die volgens de 5-elementen een sterke samenhang hebben met het orgaan. Klachten: artrose aan de gewrichten, fibromyalgie, blaasproblemen, maagproblemen, longproblemen, obstipatie en meer… De organen werken samen met elkaar in groepen. Door de voetzones van de organen te behandelen die allen van invloed zijn op het orgaan waarin de energie verstoord is kunnen klachten snel verdwijnen.

Hormoon behandeling

Behandeling van de voetzones van alle hormoonklieren helpt om de hormoonspiegel weer in balans te brengen. Deze behandeling helpt o.a. bij overgangsklachten, acné, menstruatieklachten, klachten m.b.t. de vruchtbaarheid en osteoporose.

1 Reactie

  1. Het was een bijzondere ervaring. Zonder rollator was een verplaatsing buiten de flat nauwelijks meer te doen. Korte stukjes eventueel nog met de stok. Het zei zo. Bovendien hinderden me de trillingen van een zogenaamde essentiële tremor. En dit niet sinds gisteren maar sinds een lange tijd. Na drie behandelingen staat de rollator opgeborgen in een hoek en gebruik ik hem alleen nog bij boodschappen doen voor het gemak. En tot mijn nog grotere verbazing de trillingen zijn er nog nauwelijks. Het was lang zoeken naar de behandeling die past. Van harte bedankt. Sta op en loop.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *